Lifestyle

Mozikban a Cicaverzum - már látható online a Sima Cica Flow

Megjelent a Cicaverzum betétdalának videoklipje, a Sima Cica Flow. A Miki357 által társendezett klip a bizonyíték, hogy a rap világa nem ismer fajhatárokat. A filmből kimaradt videóklipben kiderül, hogy jutott el Sima Cica a sikátorból a hírnévbe.

Kemény szövegek és méregerős karizma

„Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült megnyernem Hundred Sinst, az ország legmenőbb beatmakerét, hogy méltó alapon mutassam be szárnyaló tehetségem. Az pedig külön öröm, hogy a szöveget Ádi barátom segített összerakni, akit ti csak Beton.Hofiként ismertek, de mi még kölyökkorunkban a grundon együtt rúgtuk a bőrt. Fantasztikus volt a közös munka, olvassuk egymás gondolatait” – mondta el Sima Cica, a szőrös szupersztár.

Sima Cicát, a rappert egy helyi sikátorban fedezték fel, ahol éles szövegeivel és tagadhatatlan karizmájával már meghódította a kóbor macskák szívét. "Sima Cica az igazi" - mondta Miki357, a klip társrendezője, akivel közösen jegyzik a klipet. "A hitelessége megkülönbözteti. Nem csak a macskák kilenc életéről rappel, hanem azokról az életekről, amelyeket ő maga is megélt. Szerettük volna életre kelteni Sima Cica rendkívüli történetét, aki előtt fényes jövő áll a rap világában. Ha nem lenne, ki kéne találni” - emelte ki Miki357.

November 10-től lesz elérhető a Spotifyon a Cicaverzum film zenéinek teljes albuma, benne a Sima Cica Flow és Miu - miújság? Csobot Adéllal készült feldolgozása is.

A Cicaverzum főhőse a harmincéves Fáni, aki menekül a szerelemtől, hiszen ha megtetszik neki egy férfi, azonnal a halálát vizionálja. Környezete hiába próbálja összehozni valakivel, ő inkább a magányt választja, és a munkájára koncentrál. Amikor egy napon egy rejtélyes fekete Macska kezd el udvarolni neki, akinek a búgó hangját csak ő hallja, minden megváltozik. Fáni annyira a Macska hatása alá kerül, hogy azt is elhiszi, ez az igaz szerelem. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a manipulatív Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De vajon mit szól a “tündérmeséhez” a macska sármos gazdája?

Szeleczki Rozália Kemény Zsófi költő-író-slammerrel közösen írta a Cicaverzum forgatókönyvét, operatőre M. Deák Kristóf, látványtervezője Pater Sparrow, a jelmezeket Szlávik Juli tervezte, vágója Érdi Zsófi, zeneszerzője Czitrom Ádám, casting direktora Ascher Irma volt.

A Cicaverzum a Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával készült a Lupa Pictures produkciójában, producere Iványi Petra, koproducere az RTL Magyarország, valamint Bartók Anna, Magyar Péter, Szabó Milán és Mártonffy Zoltán.

Akár a legendás Francis Ford Coppola lánya is dirigálhatta volna a nagysikerű franchise utolsó felvonását, az Elveszett jelentés rendezője azonban elutasította a felkérést.

Leadfotó: Facebook / Nemzeti Filmintézet

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!