Lifestyle

Egy gyönyörű Down-szindrómás tornász-modellért rajong a világ - igazi inspiráció a nők számára

Mindenki számára motiváció a fiatal Chelsea Werner aki arra ösztönzi a nőket, hogy jobban szeressék önmagukat.

Modell, sportoló

Ha valaki tudja, milyen nagyot álmodni és elérni a kitűzött célokat, az Chelsea Werner. A fiatal lánynál Down-szindrómát diagnosztizáltak születése után, azonban soha nem érezte azt, hogy emiatt hátrányos helyzetben lenne, vagy ne tudná megvalósítani azokat az álmokat, amelyekre mindig is vágyott. Keményen harcolt, ma pedig már nemzetközileg elismert modell, betört a divatiparba és nem mellesleg négyszeres olimpiai bajnok sportoló, tornász. Részletek a galériában!

A lány soha nem adta fel az álmait, melyek közül az egyik az volt, hogy profi sportoló lehessen. A célját elérte, nem is akárhogy: négyszer nyert olimpiai aranyérmet tornászként.
Kattints a további képekért!

Felszállás a nosztalgiavonatra! Tízből hét ember biztosan elvérzik ezeken a feladványokon, neked menni fog?

Leadfotó: Getty Images, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.