Cápák között: tényleg működhet az öregedést lassító vitamin?

A közgazdász Széchenyi Martin és a szakgyógyszerész Dr. Krékits Gábor szinte mindenkit levettek a lábukról a Cápák között műsorában.

Támad az öregedést lassító vitamin

Van egy dolog, amit mindenki szeretne elkerülni, és ez nem más, mint az öregedés. Ennek során a szervezet funkcionális képességei fokozatosan csökkennek, és növekszik a betegségek kockázata. Az öregedés okai és mechanizmusai sokáig rejtélyesek voltak, de a modern tudomány egyre többet felfedez belőlük.

Az öregedés folyamatát nem lehet megállítani, de le lehet lassítani, vagy legalábbis késleltetni.

A szervezet NAD+ szintjének helyreállítása lehetőséget jelent az öregedés okozta hanyatlás és az életkorral összefüggő betegségek elleni védelemben, de egyes tanulmányok arra is rámutattak, hogy NAD+ szintézisét serkentő táplálékkiegészítők fogyasztása kedvező hatással lehet az elhízás okozta inzulinrezisztenciára is.

A Mycellen két alapítója ezt mutatta be a Cápák között műsorában, és nagy sikert is arattak vele.

A közgazdász Széchenyi Martin és a szakgyógyszerész Dr. Krékits Gábor is orvos családból származik. Szüleik az egészséges életmódra nevelték őket, így elmondható, hogy beleszülettek a gyógyítás világába.
Kattints a további képekért!

Egy videóban osztotta meg a nő saját tapasztalatait, miután teljesen megváltozott az élete egy hihetetlen italnak köszönhetően.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...