Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.09.: A Bika életét megkeserítik bizonyos dolgok, amik újra megismétlődnek

Az Ikrek összegabalyodhat egy közeli barátjával. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Nem tudod eldönteni, hogy mi lenne a legfontosabb a jelenlegi helyzetedben. Rendkívül frusztrál ez a tanácstalanság. Hidd el, sokkal messzebbre fog menekülni előled a megoldás, ha állandóan csak ezen töprengsz. Próbáld meg elengedni magad, majd a legváratlanabb pillanatban megkapod a választ.


IV.21. - V.20.

Bika

Vannak bizonyos dolgok és események, amelyek időről-időre újból felbukkannak az életedben. Ilyenkor idegessé és türelmetlenné válsz, mert úgy érzed, hogy megakasztják életed fejlődését. Ne feledd, hogy ezek a dolgok nem véletlenül keresztezik újból az utadat. Talán célszerű lenne alaposabban megvizsgálnod. Meglehet, valamit nem vettél észre eddig.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, túl görcsösen ragaszkodsz az elért eredményeidhez, így előbb-utóbb kimerülsz és a fejedre omlik minden. Vállalj sokkal kevesebbet, így hatékonyabban tudsz dolgozni. Engedj teret másoknak is.


VI.22. - VII.22

Rák

Egy baráti beszélgetés és néhány pohár bor egészen máshová helyezheti a súlypontokat. Ha meghívást kapsz egy izgalmas esti programra, semmiképpen se hagyd ki. Te is szervezhetsz egy rég nem látott, bizalmas barátoddal egy kellemes esti kikapcsolódást.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Néha a külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy magad sem tudod, mit akarsz, mert hajlamos vagy túl bonyolultan kifejezni magad és ez félreértésekhez vezethet. Próbálj világosabban fogalmazni, és sok kellemetlenséget megspórolhatsz ezzel.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mostanában úgy érzed, hogy elakadtál a dolgaiddal, főképpen a karriereddel és emiatt az önbizalmad is elhagyott. Ha objektíven megvizsgálod a helyzetet, rájössz, hogy a képességeiddel nincs baj. Ne aggódj emiatt, lehet, hogy csak több pihenésre van szükséged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hatalmába keríthet a költekezési és vásárlási láz. Ha most nem vagy elég megfontolt, akkor olyasmiket is összevásárolhatsz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Úgy érezheted, hogy az utóbbi időben jól teljesítettél, ezért most ez kijár neked.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagy szükségét érzed, hogy semmittevéssel töltsd a napot, és emiatt félreteszed a munkádat. Pedig ez rád egyáltalán nem jellemző. Folyamatosan pörögsz, nagy az igényed, hogy tevékenykedhess, de pontosan tudod, hogy óvakodnod kell a kimerüléstől.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma zavarba hozhat téged valaki, akinek nem egészen tiszták a szándékai és nem pontosan úgy cselekszik, ahogyan azt elvárnád tőle. Nem is kellene vele foglalkoznod, mindenki a saját felelősségére cselekszik, neked csak is a saját dolgod legyen az első.


XII.22. - I.20.

Bak

Sokféle különös és merész gondolat kísért meg mostanában. A legszívesebben megszabadulnál ezek csábításától, mivel most nincs igazán szükséged komplikációkra. Jól teszed, ha tartasz a kockázatos dolgoktól, maradj inkább a nyugalmas, de biztos dolgoknál.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Talán mostanában túlzásba viszed az aggodalmaskodást, ezáltal lehet, hogy a legszebb dolgoktól, esélyektől fosztod meg magadat. Légy egy kicsit lazább, könnyelműbb, különösen, ha érdekes találkozások lehetősége adódik.


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon eredményes lehetsz, ha kellőképpen diszkrét és távolságtartó vagy. Nem kell mindenkit bevonnod a magánéletedbe. Ha elég taktikus vagy, elkerülheted az álságos és félreérthető helyzeteket. Ne becsüld le a szerénység erejét és hatását.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.