Lifestyle

Lebukott a Netflix - így veri át a nézőket a streamingóriás

Két tényér tészta buktatta le a Netflix legnépszerűbb "valóságshowját".

Ennyire vak lenne a szerelem?

A Vak Szerelem - angolul Love is Blind - egy társadalmi kísérletnek nevezett valóságshow, amelynek lényege, hogy a párok azelőtt eljegyzik egymást, hogy egyáltalán találkoztak volna személyesen. Esélyük nyílik ugyanakkor falak mögött beszélgetni és megismerni a másikat, anélkül, hogy a külsőségek beleszólnának. Nos, az ötlet nem rossz, a sorozat meg is érte már a hatodik évadát, nemrégiben viszont egy TikTokker csúnyán lebuktatta a készítőket, akik bár hivatalosan nem rendezik meg a történéseket, a vágószobában mégis durván befolyásolhatják a végeredményt, így a nézőkben új értelmet nyernek a képernyőn látottak. De, hogy mi is történt pontosan, az a galériánkból kiderül.

Persze, azon nem lepődünk meg, hogy sok mindent kivágnak, hiszen heteken át tartó forgatásokból lesznek végül 1-1 órás epizódok, a TikTokra kikerült videó szerint viszont még a párok közötti beszélgetésekben elhangzott mondatokat is saját kedvük szerint rakják sorrendbe, ami így egy teljesen más narratívát kreál.
Kattints a további képekért!

Amikor buzog bennünk a vágy, hogy segítsünk másoknak és vigaszt nyújtsunk, néha épp a szöges ellentétét érhetjük el.

Leadfotó: 123rf.com

BuzzFeed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.