Lifestyle

Ingyenes tavaszi megújulás - idén áprilisban ez lehetséges

A család minden tagja kikapcsolódhat, mert az élmény itt mindenkit körbevesz.

Itt az ideje a gardróbfrissítésnek

Van, ami örök és állandó. Ilyen a természet körforgása, és még valami. A női gardróbok átalakulása a tavaszi-nyári időszak előtt. Ki ne szeretne trendi és divatos lenni? Ehhez azonban nem elég átvizsgálni a ruhatárat. Minden nő tudja, hogy ide összehangolt stratégia kell, ami hétköznapi nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy félnapos bevásárló túrát kell szervezni. Egy ilyen programért a nők képesek lelkesedni, de a család többi tagja már nem biztos, hogy körtáncot lejt örömében a második bevásárlással töltött óra után. Vagy mégis?

Kikapcsolódás az egész családnak

A Camponában a család minden tagja kikapcsolódhat, mert az élmény itt mindenkit körbevesz. Amíg az anyukák a legújabb divatkollekcióval szemeznek, addig az apukáknak és a gyerekeknek sem kell unatkoznia. A Tropicariumban cápákkal, aligátorokkal, egzotikus hüllőkkel, kétéltűekkel, kis majmokkal, madarakkal és több ezer színes halfajjal ismerkedhetnek meg. A játszóházban minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat. A 11 termes mozikomplexum műsorában pedig mindig található olyan film, ami az egész családnak szórakoztató kikapcsolódást nyújthat. Aki ennél aktívabb szórakozásra vágyik, annak a Dreamlandben a helye, ahol felejthetetlen élményeket kínál az időpontfoglalás nélkül látogatható tükörlabirintus, A félelem útvesztője. Lezárt Zónának hívják azt a szabadulószobát, amelyben a játékosok egy speciális Android-alkalmazáson keresztül kapják a feladatokat: a játék 60 percig tart, ez idő alatt kell megmenteni világunkat a csernobili zóna veszélyeitől.

campona ajándékkártya nyeremény

És hogy ez a tavasz tényleg emlékezetes legyen, arról egy szuper nyereményjáték is gondoskodik. Aki a Camponában vásárol április 3. és április 30. között, az visszanyerheti költése teljes összegét, így ezen a tavaszon még inkább élmény lehet a shoppingolás. Az aktuális kampány keretében, aki legalább 5000 és legfeljebb 200.000 Forint értékben vásárol, annak csak fel kell tölteni a blokkot a campona.hu aloldalára, és jó esélye nyílik arra, hogy a vásárlását a bevásárlóközpont állja.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!