Elfelejtheted egy életre a krumplihámozást, ha beveted ezt a konyhai trükköt

A krumplihámozással sem kell időt töltened a konyhában, ráadásul a krumplipüré is semmi perc alatt elkészül. Egy nő fedte fel a titkot az interneten, és imádják az emberek.

Gyorsabban kész lesz az ebéd, vagy a vacsora

A burgonya eredetileg Dél-Amerika Andok hegységéből származik, ahol már több ezer évvel ezelőtt is termesztették. Később, amikor megjelent Európában, gyakorlatilag semmi perc alatt népszerűvé vált.

Olcsó, könnyen termeszthető, tápláló, és a magyar konyhának is elengedhetetlen kelléke, elég csak például a rakott krumplira, vagy a krumplis tésztára gondolni.

Az ember persze egy dolgot utál, és az a hámozás. A galériánkban mutatunk egy trükköt, amivel ezt megúszhatod!

A burgonya rendkívül sokoldalú zöldség, amelyet számos módon el lehet készíteni. Például sültként, főttként, chips formájában, vagy éppen pürésítve.
Kattints a további képekért!

Neked is állandóan széfő a burgonya, miközben főzöd, pedig köretként vagy épp a rakott krumplihoz egyben lenne rá szükséged? Most eláruljuk, mit kell tenned a főzővízbe, hogy soha többet ne kelljen ezzel szembesülnöd!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.