Lifestyle

A büntetőfékezés már a múlté, új módszer terjed? Hátborzongató módon akart megleckéztetni egy autós egy másikat az M1-esen - videó

Egészen idáig a büntetőfékezést tartottuk a legveszélyesebb és legrosszabb dolognak, amivel az autós leckéztetni tud egy másikat. Most azonban az M1-es autópályán egy pick-up sofőrjének sikerült ezt felülmúlnia.

Büntetővakítás?

A videó a Budapesti Autósok oldalán jelent meg. A felvételt egy autó fedélzeti kamerája rögzítette vasárnap este, az M1-es autópályán Budapest felé, az M0-ás csomópont közelében.

A videón látszik, ahogy a felvételt készítő kocsi a belső sávban egy pick-up mögé ér, egy darabig haladt mögötte, annak minden jele nélkül, hogy a pick-up el akarná engedni a mögötte haladót. Nem sokkal később az elől haladó kocsi lehagyta a videót készítőt, ami főként annak volt köszönhető, hogy a semmiből, egyszer csak a sötétben a pick-up felkapcsolt a kocsi hátulján két nagyon vakító lámpát, ezzel teljesen elvakítva a mögötte haladót.

Az esetről egyelőre részleteket még nem lehet tudni, így az sincs tisztázva, hogy az elvakított sofőr tett-e bejelentést a hatóságoknál. Eddig még nem igazán látott napvilágot ilyen eset, így bízzunk benne, hogy az csak valamiféle véletlen volt és nem fog megszaporodni az ilyen esetek száma az utakon.

Forrás: Bpiautosok Fotó: Unsplash

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.