Lifestyle

Elfogtak egy hajléktalant, aki gödröket ásott egy temetőben: Kihallgatásán vérfagyasztó dologgal indokolta tetteit

Elfogása után a gyanúsított elismerte tettét.

Hátborzongató dologgal indokolta tettét

Egy hajléktalan férfit tartóztattak le a tennessee-i Knowvilleben, miután kb. 9 millió forintnak megfelelő kárt okozott a helyi temetőben. A rendőrség hétfő reggel kapta a bejelentést, miszerint vandalizmus történt a Huckleberry Springs úti templom melletti temetőben. Mint kiderült, a hajléktalan férfi több gödröt is ásott a temető földjébe.

A helyi pap szerint egy hajléktalan férfi volt az elkövető, aki már egy ideje a környéken keresett magának menedéket. Danny Fraziert a rendőrség le is tartóztatta, aki egy percig sem tagadta, hogy mit tett. Kihallgatásán elmondta, hogy azért ásott gödröket, mert a halott nagymamáját próbálta megkeresni és feltámasztani, akit a közelmúltban temettek el a Huckleberry Springs úti temetőben.

Forrás: NYPost Fotó: Unsplash

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!