Lifestyle

Brutális számlát kap ez a 3 csillagjegy a friss horoszkóp szerint

Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.

Gondok

Van, hogy az ember mellé áll a szerencse és a csillagok is kedvezően állnak ahhoz, hogy az életünk 180 fokos fordulatot vegyen anyagi értelemben - írja cikkében a TWN.hu. Természetesen lehet ez a lottóötös vagy akár egy örökség is, esetleg egy szakmai előrelépés. És persze van olyan is, hogy az élet elvesz az embertől, és most a csillagok állása szerint néhány csillagjegy épp erre számíthat majd. A friss horoszkóp szerint 3 csillagjegynek is komoly pénzügyi gondokkal kell majd szembenéznie. Hogy kik az érintettek, az galériánkból kiderül!

Oroszlán - Az Oroszlán számára a 2024 legfontosabb tanulsága: óvakodj a sors pénzügyi nyilaitól! A csillagok ugyanis egy olyan számlát jósolnak a számodra, ami vetekszik egy világkörüli út árával. Talán épp itt az ideje, hogy csökkentsd a kiadásaidat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kávézás után megmaradt zacc sokak számára egyszerű hulladék, pedig valójában rengeteg dologra használható fel.
Sztárok
Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett...
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!