Lifestyle

Ezzel a dögös hírességgel kavarhat Brad Pitt, egy bennfentes szerint sok időt töltenek együtt: A szexi szupermodell még válófélben van

Egy névtelen forrás adott információt a People Magazinnak arról, hogy melyik szexi hírességgel töltött kifejezetten sok időt a színészóriás.

"Nem randiznak hivatalosan"

A forrás szerint az 58 éves színész nagyon sok időt tölt Emily Ratajkowskival. "Nem biztosak benne, hogy ez komoly, hivatalosan nem randiznak" - mondta a névtelen forrás. Ratajkowski menedzsere nem reagált a People megkeresésére.

A hónap elején a modell a Page Six által megszerzett bírósági iratok szerint négy év házasság után beadta a válókeresetet Sebastian Bear-McClard filmproducertől a manhattani legfelsőbb bíróságon. A beadványt megtámadták, ami azt jelenti, hogy a válás feltételeit nem oldották meg a házastársak. Júliusban egy Ratajkowskihoz közeli forrás megerősítette, hogy a pár szakított.

"Nemrég váltak szét. Ez Em döntése volt. Ő jól van. Erős és a fiára koncentrál. Imád anyuka lenni" - mondta akkor a bennfentes a PEOPLE-nek. Ahogy arról a Page Six elsőként beszámolt, a spekulációk egy esetleges szakításról júliusban kezdődtek, miután a modellt a jegygyűrűje nélkül látták és az Instagram-fotóin sem viselte. A duót először 2018-ban hozták kapcsolatba egymással, majd nem sokkal később összekötötték az életüket egy ceremónia keretében a New York-i városházán.

Ami Pittet illeti, egy, a sztárhoz közel álló forrás korábban azt mondta a PEOPLE-nek, hogy "a legjobb életét éli", annak ellenére, hogy még mindig vannak jogi vitái az exével, Angelina Jolie-val. "Brad a gyerekeivel vacsorázik, amikor mindannyian Los Angelesben vannak. Mivel a gyerekek már idősebbek, megvan a saját életük és barátaik. Brad még mindig elég jó kapcsolatot ápol velük" - mondta a forrás júliusban. "Bradnek ott vannak a filmjei, szereti az építészetet, szereti a kreativitást. A körülményekhez képest a legjobb életét éli" - tette hozzá. Jolie és Pitt a 21 éves Maddox, a 18 éves Pax, a 17 éves Zahara, a 16 éves Shiloh és a 14 éves ikrek, Vivienne és Knox szülei.

Forrás: People Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.