Lifestyle

Kisfia sírására rohant be a szobába az anya, döbbenetes, mit látott odabent

"Olyan volt, mint egy rémálom vagy egy horrorfilm, még mindig sokk hatása alatt vagyok. Hallottam, hogy a kétéves fiam sír az ágyában - és amikor bejöttem, csupa vér volt!"

Támadás

Az előbb említett drasztikus szavakkal írta le egy liverpooli anya azt a megrázó pillanatot, amikor meglátta a szobájában síró kétéves kisfiát. A Liverpool Echo című lapnak mesélte el a hátborzongató élményét a névtelenségét megőrizni kívánó édesanya. "Sokkos állapotban térdre estem, fogalmam sem volt, mi történt, amíg nem láttam, hogy egy patkány elszalad mellettem. A kétéves kisfiam mindennek szemtanúja volt, és azóta rémálmai vannak" - mondta a brit nő, aki egy csecsemő édesanyja is - írja a TWN.hu, cikkükből pedig az is kiderült, hogyan kerülhetett a szobába a rágcsáló.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.