Rapid Black Friday kvíz: mennyire értesz a bevásárláshoz?

Mennyivel megy a világ leggyorsabb bevásárlókocsija? És hányan férnek bele a világ legnagyobb papírtáskájába? 2018. november 23-án ismét Black Friday, ennek alkalmából állított össze a Braun egy zseniális bevásárlás kvízt. Töltsd ki te is! (x)

Nagy Black Friday kvíz

Még mielőtt megrohamozod a boltok polcait, töltsd ki az alábbi kvízt, és derítsd ki, mennyit tudsz a bevásárláshoz kapcsolódó rekordokról, és más érdekességekről!

Mivel most pénteken - egészen pontosan november 23-án - lesz Black Friday, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is hatalmas kedvezményekkel lehet majd vásárolni, például Braun szépségápolási termékeket. Az Extreme Digital, a Media Markt és az EMAG akár 30% kedvezményt is ad Braun borotvákra és epilátorokra ezen a napon.

Mi a következő termékeket ajánljuk:

Braun Series 3 ProSkin borotva

A Braun Series 3 ProSkin MicroComb technológián alapuló készülék, amelyben egy fésűszerű szerkezet segíti a szőrszálakat a trimmelő vágóeleméhez terelni, ezzel csökkenti a borotválkozás idejét és nem okoz bőrirritációt. A kifinomult borotválótechnika három külön mozgó vágóelemből és két SensoFoils szitából épül fel. A sziták segítségével idomul az arc körvonalaihoz, hogy a borotválkozás gördülékenyebb és gyorsabb legyen.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa epilátor

A Braun Silk-épil 9-es epilátora a SensoSmart™ technológiával segít egyetlen mozdulattal a lehető legtöbb kellemetlen szőrszálat eltávolítani. Az új SensoSmart™ technológia megmutatja, mennyire kell rányomni a bőrre az epilátort, hogy tökéletes legyen az eredmény - felvillanó fényével finoman jelzi, ha túlterhelik a készüléket. A Braun Silk-épil képes eltávolítani a legrövidebb szőrszállat is, melyet a hagyományos gyanta már nem ér el, hogy akár négy hétre biztosítsa a sima tapintású bőrt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!