Lifestyle

Sárga foltok csúfítják a matracod? Ezzel a trükkel olyan hófehér lesz, mint új korában!

Csupán egyetlen dologra lesz szükséged ahhoz, hogy újra ragyogóvá varázsold a besárgult matracod.

A filléres csodaszer

A ruhákon, a párnahuzatokon, illetve a matracokon lévő foltok eltávolítása olykor lehetetlen feladatnak tűnik, hiszen ezek a szennyeződések makacsabbak, mint gondolnánk. Ráadásul nem elég, hogy elcsúfítják a szöveteket, még egészségtelenek is, hiszen a huzatokon felgyülemlett izzadtság gyakran kellemetlen szagot hagy maga után, ez pedig minden, csak nem higiénikus, ugyanis a baktériumok könnyek felhalmozódhatnak és elszaporodhatnak, ami akár penészhez is vezethet, ha nem tisztítjuk ki megfelelően például a matracokat. Szerencsére létezik egy házi praktika, melynek segítségével könnyedén és egyszerűen megszabadulhatunk a ronda sárga foltoktól, ehhez pedig mindössze egy, a legtöbb háztartásban már alapból is megtalálható dologra van szükségünk. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A sárga foltokon sokszor még az sem segít, ha a huzatot a mosógépbe dobjuk, és egy erős folttisztítóval, magas hőfokon mosva próbáljuk meg eltávolítani a szennyeződéséket. Van azonban egy ennél sokkal hatásosabb, filléres trükk, melynek segítségével vegyszerek nélkül is megszabadulhatunk a sárga foltoktól.
Kattints a további képekért!

Mindenkinek vannak jó és rossz periódusai az életben. Utóbbiaktól viszont akár egy szempillantás alatt megszabadulhatunk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!