Ebből az egy dologból kiderül, valaki tényleg igazi barát-e!

Azt hiszed, attól leszel jó barát, hogy kedves vagy és mindig a másik segítségére sietsz? Ha így gondolod, tutira ki fogsz akadni attól, amire ez a tanulmány rávilágított!

Ha megkérdezik tőled, hogy „Jó barát vagy?” és azt válaszolod, hogy „A legjobb, b...meg!”, akkor egy tanulmány szerint te lehetsz a legjobb barát, akire az ember csak vágyhat. Gyerekként mindig azt tanították nekünk: a káromkodás rossz, csúnya dolog és lehetőleg kerüljük az obszcén szavak használatát. De emlékszel arra, amikor először hallottad az egyik barátodat káromkodni? Meglehet, talán épp ez hozott össze titeket! Akármennyire is hihetetlen, de a tanulmány szerint igaz: azok a lesznek a legjobb barátok, akik bátran káromkodnak egymás jelenlétében.

Kattints a galériára, és meg fogod érteni, miért van így!

1. Megmondják az igazat A csúnya kifejezések használata önkéntelen cselekedet is lehet, és gyakran csak felfokozott érzelmi pillanatban csúszik ki egy-egy szitokszó a szánkból. A tanulmány szerint, aki káromkodik, nagyobb valószínűséggel őszinte, és kevésbé valószínű, hogy cenzúrázza vagy megjátssza magát, ami egy barátban nagyon értékes tulajdonság. Néha szükségünk van egy olyan emberre, aki kendőzetlenül megmondja nekünk, amit hallanunk kell, és nem azt, amit hallani akarunk.
Kattints a további képekért!

Megint nem sikerült tartanod a diétádat, mert becsúszott egy tábla csoki? Vagy makacsul ragaszkodnak hozzád a kilók? Akkor biztos vevő leszel a lehető legkényelmesebb megoldásra! Nincs más dolgod, mint filmet nézni!

forrás: brightside.me, leadkép: freepik

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.