Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.10.: A Vízöntőt kellemes meglepetések érik a szerelemben.

A Szűzre gazdag szexélmények várnak. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napon nagy hatással lehetsz a környezetedre, és ez visszaadja az elveszett önbizalmadat. Ezáltal képessé válsz arra, hogy felülkerekedj egy régi sérelmeden, vagy egy régi vitát magad mögött tudhass. Mindeközben csak arra ügyelj, hogy a lehető legkisebb kárt okozd a kapcsolataidban.


IV.21. - V.20.

Bika

A nap első fele szerencsét hoz a munkádban, ami végre teret ad a kreativitásodnak, amelyet eddig talán elnyomtál magadban. Viszont óvatosnak kell lenned, mert lelkesedésedben kevésbé érzékeled a felesleges kockázatokat, és ezzel nagy veszteségeket okozhatsz magadnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagy valószínűséggel a munkád és a magánéleted összeütközésbe kerülhet egymással vagy a tudatos és a tudatalatti vágyaid között támadhat feszültség. Bárhogy is legyen, azt kell meglátnod ebben a helyzetben, hogy nem szabad alárendelődnöd egyik oldalnak sem.


VI.22. - VII.22

Rák

Túlságosan a hangulatod befolyása alá kerülhetsz, és a legszívesebben visszavonulnál egy időre, de semmiképpen ne tedd meg, legalábbis ne teljesen! Sokat segítene a mostani helyzetben, ha meg tudnád beszélni a nyomasztó érzéseidet valamelyik barátoddal.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden tekintetben fékezned kell kényszeres túlzó hajlamodat. Magabiztosságod és optimizmusod most könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Egy kis önmérséklettel azonban az optimizmusodat és önbizalmadat a saját javadra fordíthatod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma minden bizonnyal szerelmeskedő kedvedben leszel, ez akkor okozhat csak komoly gondot, ha komoly feladatok várnak rád. Ha viszont megengedheted ma a pihenést, töltsd a napot a pároddal kettesben. Csak arra figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba az élvezeteket!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amennyiben a mai nap folyamán kezdődik el egy új kapcsolat az életedben, semmiképpen ne kötelezd el magad, addig amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy az valóban megbízható és hosszú távra szól. A Mérleg jegyében járó Hold hatására nem látod olyan tisztán a dolgokat, ahogyan arra szükséged lenne.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma az életed egy bizonyos területén megláthatod a lehetőséget a változtatásra, és amennyiben sikerül rugalmasan hozzáállnod az adott dologhoz, komoly lehetőség kapujában találhatod magadat. Most óriási lehetőséged nyílik az előrelépésre: élj vele!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nem vagy különösképpen szorgalmas kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, és a munkáddal, próbálj meg egyértelműen fogalmazni. Nagy az esélye, hogy sok hibát véthetsz, ha nem vagy kellőképpen elővigyázatos.


XII.22. - I.20.

Bak

A Kos és a Halak jegyében csoportosuló bolygók hatására nem túl kedvező nap ez a mai a fontos döntések meghozatalára, tárgyalások lebonyolítására és vitás ügyek rendezésére. Az elméd pillanatnyilag nélkülözi a kellő fegyelmezettséget, ezért tegyél inkább mindent félre.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma legyél kezdeményezőbb, mert könnyen megtörténhet, hogy kellemes meglepetésekben lesz részed. A magánéletedben ne titkold el az érzelmeidet, hanem oszd meg pároddal, családoddal. Az üzleti életben is nyugodtan terítsd ki lapjaidat, az őszinteség mindig megtérül!


II.21. - III.20.

Halak

Ne számíts arra, hogy ma sok mindent el tudsz intézni, hiszen nincs is igazán kedved dolgozni. Szétszórt és talán túlságosan elnéző vagy magaddal szemben. A saját érdekedben fogd vissza magad, ha drága holmikat szándékozol összevásárolni, mert később nagyon megbánhatod.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.