Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Szűz készüljön fel lélekben, mert hatalmas változás következhet be a szerelmi életében.

Az Oroszlánt vissza akarja hódítani az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hétvégén egy új szerelem, új kihívások elé állíthat téged. Mivel tanácstalan vagy, ezért kikéred a barátaid, ismerőseid véleményét, pedig jobban tennéd, ha saját megérzéseidre hallgatnál, mivel mások véleménye most zsákutcába vihet téged. Adj egy esélyt, ennek az új ismeretségnek. Minden kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, még akkor is, ha az a kapcsolat még nagyon új.


IV.21. - V.20.

Bika

Célul tűzted ki, hogy meghódítasz valakit, aki az első pillanatban szinte elérhetetlennek tűnik számodra. Sok időt és energiát áldozhatsz erre, miközben talán érzed, hogy nem is igazán illetek össze a kiszemelt illetővel. Itt az ideje, hogy őszinte legyél magadhoz, és ne a külvilágnak akarj megfelelni. Vedd figyelembe a saját igényeidet is!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Általában az érzelmi életedben az eszedre hallgatsz, semmint a pillanatnyi érzelmi benyomásaidra. Egy olyan személy tűnhet fel a láthatáron, akivel szemben egyszerűen képtelen leszel józanul gondolkodni, és magával ragad a szenvedély. Ha párkapcsolatban élsz, régi sérelmek kerülhetnek újból felszínre. Ha most nem rendezitek, nagy a veszélye a szakítás lehetőségének.

VI.22. - VII.22

Rák

Olyan helyzetben találod magad, amikor kénytelen vagy tisztázni saját érzéseidet, vágyaidat, a párodhoz fűződő viszonyodat. Már nem halogathatod sokáig a mindent tisztázó beszélgetéseket. Ha a problémák elől a homokba dugod a fejed, akkor menthetetlenül eltávolodtok egymástól, és amikor a legkevésbé számítasz rá, véget érhet a kapcsolatod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha egy régi kedvesed újból feltűnne az életedben, nem ártana óvatosabbnak lenned. Amennyiben nyugalmat szeretnél, ne engedd vissza az életedbe, és emlékeztesd magadat, hogy annak idején nem véletlenül váltak szét az útjaitok. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor jelenleg sokkal jobban vágysz az egyedüllétre, mintsem egy másik emberhez igazítsd az életed minden percét.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagy változás következhet be a szerelmi életedben. Régóta érzed már, de még nem tudtál dönteni. Nem tudod eldönteni, hogy véget vess a kapcsolatodnak, és egy újat kezdk, vagy adj még egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Próbálj meg kicsit elvonatkoztatni, mert felemésztődsz az aggódástól, és a határozatlanságtól.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Olyasvalaki iránt érzel vonzalmat, aki nem viszonozza az érzelmeidet, és érzelmileg teljesen darabokra törhetsz. Túlzásokba eshetsz a szerelem terén, lehet, hogy nem is az illető keltette fel a figyelmed, csak annyira vágysz a szerelemre, hogy olyan tulajdonságokkal ruháztad fel, ami nem is létezik. Vedd fel a barátaiddal a kapcsolatot, és mozdulj ki, menj el inkább szórakozni, feltöltődni!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szabadnak érzed magad, és élvezed ezt az új helyzetet, most sokkal szívesebben jársz randevúkra vagy ismersz meg új embereket, mész bele tét nélküli flörtölésekbe, mert pontosan tudod: senki mellett nem fogod elkötelezni magadat. Viszont nem ártana közben nyitott szemmel figyelned, hogy ki az, aki valóban érdeklődést mutat irántad, és elég kitartó ahhoz, hogy elgondolkodj a folytatáson.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Próbálj meg minél több minőségi időt tölteni a pároddal. A közösen töltött idő most új élményeket és egyben új lendületet adhat a kapcsolatotoknak, amire neked is nagy szükséged van. Az utóbbi időben kissé eltávolodtatok egymástól, ez főleg annak köszönhető, hogy túl sokat vállaltál magadra. Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, teljesen jogos a felháborodása!


XII.22. - I.20.

Bak

Kellemes hétvégében lehet részed. Egymást érik a randevúra, vacsorára hívó meghívások, szinte érzed a romantikát a levegőben és boldogan veted bele magad az életbe. Ugyanakkor valamiért képtelen vagy megnyílni a lehetséges partnerek előtt, mintha attól félnél, hogy ezeknek az ismeretségeknek úgysem lehet folytatása, és ha lenne is: csak te járnál rosszul.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nehezen viseled, ha bárki is korlátozni akar, még akkor is, ha számodra fontos az illető. Amennyiben ezt nem tudod tisztázni egy alapos beszélgetéssel hatalmas vita robbanhat ki belőle. Mindent meg lehet beszélni, persze csak akkor van rá esély, ha valóban érdekel a párod véleménye, álláspontja. A kedvesed most kapható egy tisztázó beszélgetésre.


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld meg most egy kicsit a kezedbe venni az irányítást a magánéletedben. Igyekezz többet kihozni a kapcsolatodból. Légy őszinte magaddal, és vizsgáld meg mennyi az ábránd és a valóság, amit erről a kapcsolatról gondolsz. Jobban figyelj oda a saját igényeidre, vágyaidra, és ne tündökölj tovább az áldozatszerepben. Ha párkeresésben vagy, alaposan szűrd meg kinek szavazol bizalmat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A hírességnek olyannyira sok a tennivalója, hogy még pihenni sincs ideje. Nemrég elárulta: már csak azért sem tud lemondani az alkoholról, mert az ital - a sporthoz hasonlóan - szelepként funkcionál...
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....