Lifestyle

Baba Vanga újabb világvége jóslata: ekkorra várható a vég

Jövendöléseinek igen nagy a sikerességi rátája. Vajon ez is bejön?

Ez is bejöhet?

Hallottál már Vangeliya Pandeva Gushterovaról, azaz Baba Vangáról? Egy bolgár nagymamáról van szó, aki 1996-ban 84 évesen hunyt el, ám egyesek szerint hatalmas természetfeletti erőkkel áldotta meg a sors. Van aki szerint tisztánlátó, mások boszorkánynak gondolják, míg egyesek csak egy egyszerű gyógynövényesnek, egy azonban biztos: emberek milliói hittek jövendöléseiben, amelyek közül még néhány beigazolódhat. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Sikerességi rátája kiváló, hiszen megjósolta már a thaiföldi cunamit, a brexitet, sőt még azt is, hogy Donald Trump amerikai elnök megfertőződik a koronavírussal.
Kattints a további képekért!

Ennyi lenne a titok? Elmondása szerint egy mexikói alkoholfajtának köszönheti a hosszú életét az a 101 éves hölgy, aki túlélt már több nagy háborút, gazdasági világválságokat, mellette pedig felnevelt 6 gyereket.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: Grunge

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.