Lifestyle

Napi horoszkóp: A szerencse bolygója pártfogásába veszi a Bakot. - 2022.11.13.

A sors elvesz valamit a Vízöntőtől, ami fontos neki. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A felesleges vitatkozás helyett jobban teszed, ha belátod, hogy a mostani esetben egyáltalán nincs igazad. Nem érdemes kötnöd az ebet a karóhoz. Sokkal többre mész, ha most engedsz az álláspontodból, mert nagy az esélye, hogy alul maradsz ebben a vitában.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon sokkal csendesebb és álmodozóbb leszel, mint általában. Többször azon kaphatod magad, hogy elmerengsz az elmúlt időszakon. Talán ez segítségedre lehet abban, hogy a háttérből, egy másfajta megközelítésből szemléld az eseményeket.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A baráti kapcsolataid sokkal többet jelentenek számodra annál, mintsem ostoba nézeteltérések és pletykák miatt feladnád őket. Ezt mindenképpen vedd figyelembe, mielőtt azon gondolkozol, hogy néhányukkal talán örökre megszakítod a kapcsolatod.


VI.22. - VII.22

Rák

Párkapcsolatodban feszültségek adódhatnak, emiatt lehangolt lehetsz. Abban reménykedtél, hogy sikerül megbeszélni a félreértéseket és sikerül megtalálni a közös nevezőt kedveseddel, de sajnos csalódnod kellett, egyenlőre nem nyitott a tisztázó beszélgetésekre.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzékenyen érint, hogy mostanában a karrierépítésed és a családi életed egyre kevésbé férnek össze. Meg kell értetned a családoddal, hogy nemcsak a saját, de az ő érdekükben is teszed. Rendkívül jó lehetőségek mutatkoznak, mindenképpen élj velük!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Próbálj meg sokkal higgadtabb lenni és vedd elő a híres józanságodat. Kisebb feszültségek mutatkoznak, de tartsd szem előtt, hogy apróságokból nem kell nagy port kavarni. Ezek jönnek és mennek, ezután sokkal jobb időszak köszönt rád.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap a feltöltődés és az erőgyűjtés ideje. Vegyél vissza kicsit a tempóból, és higgadj le! Ha erre képtelen vagy, akkor inkább a sportban vezesd le azt a feszültséget, amely egy ideje már feszít téged. De jó terápia lehet az is, ha valakinek kibeszéled a problémáidat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon veszekedésekre, vitákra kerülhet sor pároddal esetleg testvéreddel, családoddal. Azonban nem szabad hagynod, hogy az indulataid vezéreljenek. Ez nem azt jelenti, hogy ne mondd ki, ami a lelkedet nyomja, csak próbálj meg visszafogottan fogalmazni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A ma felmerülő akadályok és nehézségek nem a mostani döntéseid következményei, hanem a múltban elkövetett hibáidnak vagy téves döntéseidnek. A sors most hajtja be az adósságait, jobban teszed, ha önszántadból mielőbb kijavítod a hibákat.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma a Jupiter a nagy szerencse bolygója pártfogásába vesz, fellendülhet szerelmi életed. Nemcsak a magánéletedre van pozitív hatással, hanem az anyagi ügyeid is fellendülhetnek. Akkor tudod leginkább a kedvező hatásait kihasználni, ha nem csak arra vársz, hogy a másik kezdeményezzen.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Sajnos a kemény tanítómester, a Szaturnusz a jegyedben újra előrehaladva lemondásra és elengedésre kényszeríthet. Ettől azonban nem szabad megijedned, mert amit elvesz tőled, az már nem szolgálja a fejlődésedet, és amit elvesz, azt a későbbiekben sokszorosan visszaadja neked.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi helyzeted komolyan meginoghat, ha továbbra is hagyod magad teljesen felesleges dolgokra rábeszélni. Semmilyen anyagi kérdésben ne dönts azonnal, hanem mindig adj magadnak elég időt arra, hogy alaposan átgondolhasd!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...