Lifestyle

Írd fel a dátumot: augusztus 30-án visszatér a FitBalance Kids!

A gyermeknap nem maradhat el! A járványügyi intézkedések miatt eredeti időpontjában, május 31-én nem lehet ugyan megtartani a Fitbalance Kids-et, de az ingyenes gyermeknapi rendezvény idén sem marad el!

Vésd be a naptáradba: augusztus 30. - Fitbalance Kids

A koronavírus-járvány miatt Magyarországon augusztus közepéig nem lehet nagy létszámú rendezvényeket tartani, így az eredetileg gyermeknapra tervezett Fitbalance Kids sem rendezhető meg május 31-én. A gyermeknap azonban nem maradhat el! A szervező Fitbalance csapat ezért folyamatosan dolgozik a rendezvény előkészítésén, és úgy döntött: augusztus 30-án megrendezi az ingyenes gyermekfesztivált a budapesti Orczy-parkban. Tavaly több mint 14 ezer látogatónak kínált sportot, kalandot és élményt a Fitbalance Kids. A 3-18 éves fiataloknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: Fitbalance

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...