Lifestyle

Vérlázító, mit tett a menyével a vendégségbe érkezett anyós: a lába nem érte a földet, úgy dobták ki a házból

Az idős nő egy érzékeny téma kapcsán szólalkozott össze fiával, valamint annak feleségével. Kő kövön nem maradt a lakásban.

Sajátos elvek

Egy középkorú amerikai nő az élettársával együtt vendégségbe érkezett fiához és annak feleségéhez, azonban nem maradtak sokáig a lakásban, egy hatalmas vita után ugyanis útilaput kötöttek a talpukra - számolt be róla nemrég a Mirror nevű lap. A nő fia a Reddit fórumán mesélte el a részleteket: őszintén elárulta, hogy az anyja, valamint a hölgy felmenői sajátságos nézeteket vallanak a házimunkáról. Úgy látják, ha egy rokon, egy közeli családtag vendégségbe érkezik, akkor nem csak nem szokás, de egyenesen illetlenség arra kérni, hogy segítsen a ház körüli ügyes-bajos problémák megoldásában.

Márpedig a nő menye éppen ezt tette. A fiatal házaspárnak ugyanis hat hónappal korábban gyermeke született, a kicsi természetesen állandó ellátást igényel, és a fiatal feleség arra kérte anyósát, hogy segítsen neki a kisbaba szennyesének kimosásában. Pimf ügy, szóra sem érdemes, családtagok között az ilyesmi természetes - gondolnák a kívülállók. Az anyós azonban egészen másképp viszonyult ehhez a kérdéshez, mint az emberek többsége.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatódik a sztori!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.