Ezek a jelei annak, hogy meglátogatott az őrangyalod

Te hiszel az angyalok létezésében? Ők azok a megfoghatatlan lények, akiknek céljuk, hogy megvédjék az embereket a saját hibáiktól. Mindenkinek van védőangyala; neked is. Lehet, hogy már meg is látogatott téged? 7 jele is van annak, ha a válasz: igen! Lássuk!

1. Megváltozik a hőmérséklet

Ha egyszer csak azt tapasztalod, hogy a szoba levegője hirtelen hidegebb vagy melegebb lesz, minden racionális ok nélkül, akkor a közeledben van a védőangyalod. Neki ugyanis megvan az a képessége, hogy lelassítsa, vagy éppen felgyorsítsa a levegőmolekulák sebességét, aminek eredménye a hőmérsékleten fog meglátszódni.

2. Fantasztikus illatokat érzel

Előfordult már veled olyan, hogy a négy fal között, esetleg a szabadban voltál, és valami hihetetlenül finom illat csapta meg az orrodat, bár nem tudtad megállapítani, honnan jön? Valószínűleg az őrangyalodtól származik az aroma, így jelzi, hogy meglátogatott téged. Lehet, hogy az illat emlékeztet is egy múltbeli élményedre, ezért tetszik annyira, igaz?

3. Mormoló hangokat hallasz

Bár ez alapvetően az őrültség jele lehetne, ebben a kontextusban jót jelent – vagyis azt, hogy az őrangyalod ellenőrizte, minden rendben-e veled. Légy büszke: míg te nyitott vagy az univerzum hangjaira, addig más emberek nem. Hallgasd meg, mit mondanak, és ne légy rest úgy cselekedni, ahogy javasolják.

4. Színes fényeket látsz

Felvillanó fények, csillogás, árnyékok – mind-mind arra utalnak, hogy nem vagy egyedül. Ne ijedj meg tőlük, az angyalok nem fognak bántani téged, csak így, fények segítségével próbálnak elérni téged a saját bolygójukról.

Gif: giphy.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!