Lifestyle

Szívesen befolyásolnád mit fogsz álmodni? Ez a 8 dolog van rá a legnagyobb hatással

Kíváncsi vagy, hogy mik befolyásolhatják az álmok természetét? Egyik-másik tényező egészen váratlanul ért minket – főleg az utolsó! Lássuk!

8 dolog, ami befolyásolhatja, hogy mit álmodunk

Rendszeres álmodsz rosszat és nem tudod, honnan ered? Vagy pont fordítva - megnyugtatóak és pozitívak az álmaid, miközben az életedben nincs minden rendben? Utánajártunk, mik azok a tényezők, amik hatással lehetnek az álomképeinkre és elég meglepő dolgokat találtunk.

Kattints a galériára és mutatjuk!

1. Éhség - Ha korgó gyomorral fekszel le, az alacsony vércukorszint mentálisan éberré teszi az agyat, ezért egy éjszaka alatt akár többször is felébredhetsz. És hogy hogyan hat az álmaidra? Nos, éhes disznó makkal álmodik, ugyebár, szóval minél üresebb pocakkal térsz nyugovóra, annál nagyobb az esélyed arra, hogy ennivalóval fogsz álmodni.
Kattints a további képekért!

Íme minden, amit tudnod kell a háromszög módszerről, a legújabb flört technikáról, ami futótűzként söpört végig a TikTok-on.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...