A titok egyszerű: az almákat egyesével, külön-külön csomagoljuk be újságpapírba, majd hűvös, száraz helyen tároljuk, távol a burgonyától, hiszen a krumpli olyan gázokat termel, amelyek elősegítik az alma idő előtti megrothadását. Ez a módszer a frissen szedett almáknál működik a legjobban, de a boltban vásárolt gyümölcsök esetén is érdemes kipróbálni.
3/3
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A titok egyszerű: az almákat egyesével, külön-külön csomagoljuk be újságpapírba, majd hűvös, száraz helyen tároljuk, távol a burgonyától, hiszen a krumpli olyan gázokat termel, amelyek elősegítik az alma idő előtti megrothadását. Ez a módszer a frissen szedett almáknál működik a legjobban, de a boltban vásárolt gyümölcsök esetén is érdemes kipróbálni.