Lifestyle

Igazi alfa típus vagy? 5 dolog, amiből azonnal kiderül

Igazi vezető típus, akit senki nem tud háttérbe szorítani. Kíváncsi vagy, hogy te is közéjük tartozol-e? Ha igaz rád ez a 5 jellemző, vérbeli alfa vagy.

Az alfa nő

Nem csak egy férfi lehet igazi alfa, de egy nő is. Ők azok az emberek, akik kellően magabiztosak, függetlenek, szórakoztatóak és céltudatosak ahhoz, hogy minden körülmények között lenyűgözzék a körülöttük lévőket. Bár vérbeli alfa nőnek születni kell, kemény munkával bárki bekerülhet a köreikbe. De nézzük, mik a legfőbb személyiségjegyeik.

Kattints a galériára!

Akár akarod, akár nem, a legtöbb helyzetben te állsz a figyelem középpontjában. Ez számodra abszolút nem terhes, sőt kifejezetten élvezed, hogy ha belépsz valahova, minden szem rád szegeződik. Vonzerőd nem csak a magabiztosságodban nyilvánul meg, de a karizmád és a remek kommunikációs képességed is a te malmodra hajtja a vizet.
Kattints a további képekért!

Néhány napja egy Lady Gaga koncertvideó tartja lázban az internet népét, amin úgy tűnik, mintha az énekesnő láthatatlan erővel blokkolna egy színpadra dobott tárgyat. Hihetetlennek hangzik? Mutatjuk a felvételt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.