Hirdetés

Bombabiztos ajándék tippek: Ezzel lepj meg egy férfit Valentin-napon

Nőknek sokkal könnyebb Valentin-napra ajándékot venni, mint a férfiaknak. Hogy kicsit kevesebb ideig tartson az ötletelés, segítünk, mivel lepd meg a szerelmedet. A felsoroltak között vannak olcsóbb és drágább ajánlatok is, reméljük, nem lesz gond a választással.

Csábító ajándék: kupon

Egy meglepetés, amihez egyáltalán nincs szükséged pénzre, mégis 100%-os bizonyossággal állítjuk, hogy ez lesz a pasid kedvence. Vegyél elő egy sima A4-es lapot, majd vágd fel tetszőleges számú részre – arra azonban figyelj, hogy a darabok ne legyenek túl kicsik, hiszen ezekből fogod majd a kuponokat készíteni. Találj ki olyan szexi tevékenységeket, amikre beválthatja a kuponokat, majd mindegyik papírdarabra vezess fel egyet. Például: Ezért a kuponért egy érzéki masszázsban lehet részed, és így tovább. Csak a (piszkos) fantáziádon múlik, milyen ötletekkel állsz elő.

Kalandos ajándék: élmény

A férfiak imádják a kalandokat, úgyhogy ha tudod, hogy a kedvesed odavan a hegymászásért, vagy majd’ meghal azért, hogy kipróbálja magát egy kalandparkban, akkor ne habozz! Ajándékozz neki valamilyen extrém élményt, és garantáltan örülni fog, hogy van lehetősége begyűjteni egy kis adrenalinlöketet. Ha elég bátor vagy, tarts te is vele! Rengeteg kupon és kedvezmény van, légy szemfüles, és fillérekért találhatsz remek ajánlatokat.

Romantikus ajándék: pihenés

Nem a legolcsóbb ajándék, mégis meleg szívvel ajánljuk azoknak, akik kevés időt tudnak együtt tölteni. Ha már hetek vagy hónapok óta nem jutott időtök arra, hogy közösen elmenjetek akár csak a városba is, akkor Valentin-nap alkalmából lepd meg a kedvesedet egy romantikus hétvégével. A jól megszokott környezetetektől távol sokkal jobban tudtok figyelni egymásra, amitől új szintre léphet a kapcsolatotok. A friss levegő és a pihenés teljesen ki fogja cserélni, meglátod – és persze téged is!

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!