Szinte minden air fryer tulajdonos gigászi hibát követ el, pedig így az étel is rosszabb minőségű lesz

Az air fryer egyre népszerűbb, de a többség nem úgy használja, ahogy kellene. Van egy hiba, amit szinte mindenki elkövet.
Nem szabadna úgy tekinteni rá, mint egy mikrohullámú sütőre
Az air fryer, vagyis a forrólevegős sütő, az utóbbi években hatalmas népszerűségre tett szert világszerte. Az emberek egyre inkább keresik az egészségesebb ételkészítési lehetőségeket, és az air fryer tökéletes megoldásnak bizonyult: kevesebb olajjal, gyorsabban és egyszerűbben lehet benne ropogós ételeket készíteni.
Az air fryer gyorsabban süt, mint a hagyományos sütők, így időt takarít meg. Nemcsak sült krumplit és csirkét lehet benne készíteni, hanem zöldségeket, péksüteményeket és akár desszerteket is. Ahogyan haladunk előre, egyre több recept jelenik meg az emberek kreativitásának köszönhetően. Már Jamie Oliver is használja, és rengeteg étel elkészítését megmutatta benne.
Egyszerű beállításokkal működik, így bárki könnyen megtanulhatja a használatát. Persze amennyire könnyű használni, olyan könnyű vele bakizni is.
A galériánkban megmutatjuk, hogy mik azok a hibák, amiket sokan elkövetnek. Ez nem jó, mert a készülék is hamarabb tönkremehet, és az ételek is rosszabb minőségűek lesznek.