Az air fryer-tulajok ezeket a baklövéseket követik el a legtöbben, és végül az étel bánja

Van néhány malőr, amibe a tapasztalt air fryer-tulajok is belefutnak olykor. Pedig így abszolút nem lesz tökéletes a végeredmény.
Például a hús sem lesz olyan ropogós, mint szeretnéd
A modern konyhák egyik legnagyobb sztárja az utóbbi években kétségtelenül az air fryer, vagyis a forrólevegős sütő lett. Ez a kompakt, sokoldalú eszköz szinte egyik napról a másikra vált a háztartások kedvencévé, és mára már nemcsak a gasztrobloggerek, hanem a hétköznapi hobbiszakácsok és elfoglalt irodisták is előszeretettel használják.
Az air fryer egyik legnagyobb előnye, hogy minimális vagy nulla olajjal is képes ropogós, ízletes ételeket készíteni. Ez különösen vonzó azok számára, akik egészségtudatosan étkeznek, vagy szeretnék csökkenteni a zsírfogyasztásukat. Persze azt ne feledd, hogy az elősütött kész termékekben van némi olaj, vagy zsír.
A forrólevegős sütők gyorsabban felmelegszenek, mint a hagyományos sütők, és rövidebb idő alatt készítik el az ételeket. Ez különösen hasznos a rohanó hétköznapokon. Az air fryer nemcsak sült krumplihoz vagy mondjuk rántott dolgokhoz használható. Készíthetünk benne zöldségeket, halat, desszerteket, sőt, akár tojást vagy pirítóst is. Ahogyan haladunk előre, az emberek egyre kreatívabbak lesznek.
Azonban még a tapasztalt felhasználók is bele szoktak futni olykor néhány kellemetlen baklövésbe, ami ront az étel minőségén. A galériánkban megmutatjuk, hogy melyek ezek!

































