Lifestyle

Állandóan csíkos és maszatos marad az ablak? Ezzel az olcsó, otthon elkészíthető keverékkel csillogni fog az üveg!

Nincs is annál bosszantóbb dolog, mint mikor órákat töltünk az ablakpucolással, az eredmény azonban mégsem lesz olyan, mint amire számítottunk – ezzel a régimódi, mégis hatékony trükkel azonban nem fogsz többé bosszankodni a csíkos üveg miatt!

A háziasszonyok rémálma

Porszívózás, felmosás, portörlés, mosogatás, mosás, teregetés – valljuk be, a háziasszonyok dolga sosem volt egyszerű, hiszen megannyi dolgot kell csinálniuk a lakásban és akörül, így nem meglepő, hogy az ablakpucolás már csak a hab a tortán, a legtöbb nő rémálma, amit szinte mindenki szívesen kihúzna az elvégzendő feladatok listájáról. Egyrészt sokáig tart, mire az ablakok kívül-belül ragyognak, másrészt bármilyen csodaszert is használunk, az eredmény egyáltalán nem mindig olyan, mint amire vágytunk, vagy amit épp a termék ígért. Márpedig nincs is bosszantóbb a csíkos, foltos üvegeknél jó pár óra kínlódás után – nos, nagyanyáinknak ez ellen is volt egy trükkje, és nem, nem az ecet az, habár sokan arra esküsznek. A következő oldalon bemutatunk egy extra olcsó és könnyen elkészíthető házi ablakpucoló terméket, amellyel garantáltan elérheted a csillogó üvegfelületeket, amire oly régóta vágysz már!

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.