Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpió legyen óvatos, mert olyan akarja átverni, akiről nem is feltételezné! - 2022.10.06.

Valaki ma durván belegyalogol a Vízöntő lelkébe. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Szerénynek éppen nem vagy nevezhető, mert szeretsz irányítani, de most képes vagy a háttérbe szorítani magadat, és az elképzeléseidet. Jó helyzetfelismerő képességednek köszönhetően tudod, hogy ha szeretnéd a munkahelyedet megtartani, akkor egyelőre be kell érned a második hellyel.


IV.21. - V.20.

Bika

Ne hagyd, hogy mindenki téged találjon meg a bánatával és hozzád forduljon tanácsért, támogatásért. Nem veheted magadra a környezeted összes baját! Így nagyon hamar kiéghetsz és nem tudsz a saját feladataidra sem összpontosítani.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vannak helyzetek amikor szembe kell nézni azzal, hogy semmi sem tart örökké és talán itt az ideje felhagyni a próbálkozásokkal. Mindez vonatkozhat a magánéletedre, de akár a munkádra is. Furcsa helyzet alakulhat ki, amikor is nem szabad válogatnod az eszközökben, itt az ideje félretenni az erkölcsi aggályaidat.


VI.22. - VII.22

Rák

Ne legyél szomorú, mert a környezetedben lévő emberek lehangoltak! Könnyen átragad a rosszkedvűk, de ne hagyd magad befolyásolni, mert szükséged lesz az optimizmusodra, pozitív életszemléletedre. Attól nem oldódik meg a problémájuk, ha osztozol a bánatukban.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon a pénzügyi problémáid miatt leszel ideges és frusztrált. Bármennyire is elkeserítőnek látod és érzed az anyagi helyzeted. Ne dőlj be olyan ígéreteknek és ajánlatoknak, amelyek túl szép és gyors megoldásokat ígérnek!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Most ne legyél tekintettel másokra, pontosabban, ne mások szempontjai legyenek fontosak. Itt az ideje, hogy a saját érdekeidet helyezd előtérbe. Eddig mindent mások igényei szerint tettél, szóval eljött a te időd!Akár új életet is kezdhetsz, ha éppen ezt akarod!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szerencsésnek érezheted magad, mert azzal foglalkozol, amit szeretsz, ráadásul a magánéleted is kezd jól alakulni. Most nagy hangsúlyt fektetsz a tanulásra, ismeretszerzésre, hisz komoly előrelépési lehetőséget látsz benne. Már csak a bizonytalanságodat kell legyőznöd.

X.24. - XI.22.

Skorpió

Akkor leszel eredményes a mai napon, ha csak a lényegre koncentrálsz. A nem fontos feladatokkal, ne foglalkozz! Egy kapcsolati konfliktusra is fel kell készülnöd. Légy óvatos, mert olyasvalaki akar megvezetni, akiről nem is gondolnád!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nyitott, társaságkedvelő embernek ismernek, ennek ellenére nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni senkinek. Most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy komoly kihívással kezdődik a mai napod, melynek rögtön a legelején szükséged lesz a leleményességedre és a kreativitásodra. Szerencsére az eszed és a szíved is a helyén van, így nagyobb probléma nem lesz belőle. Este add át magad a jól megérdemelt pihenésnek!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap folyamán valaki az akaratán kívül durván megbánthat, ami nagyon mélyen érinthet lelkileg. Igyekezz mielőbb túllépni rajta, mert ez nemcsak a hangulatodra, de a teljesítményedre is rányomja a bélyegét. Ha van rá lehetőséged beszéld meg az illetővel a problémát!


II.21. - III.20.

Halak

Mostanában túl sokat foglalkozol azzal, hogy vajon mit gondolnak rólad mások, és a döntéseid, tetteid milyen fogadtatásra találnak. Ha nem változtatsz ezen, az összes energiád arra megy el, hogy megfelelj másoknak.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.