Lifestyle

Szorul a hurok Donald Trump körül: már volt ügyvédje is az amerikai ex-elnök ellen vallott

A Donald Trump ellen vádat emelő ügyészség koronatanúja, Michael Cohen tanúvallomásával folytatódott a volt elnök bírósági tárgyalása New Yorkban.

Kitálalt Trump egykori ügyvédje

Cohen, Donald Trump egykori ügyvédje vallomásában azt állította, hogy több alkalommal cselekedett korábbi főnöke érdekében 2016-ban, hogy elintézzen különböző ügyeket, amelyek veszélyesek lehettek volna a republikánus jelöltre a nyolc évvel ezelőtti választási kampány során.

Az ügyész kérdésére a jogász azt mondta, hogy saját forrásaiból fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek 130 ezer dollárt, hogy ne beszéljen Donald Trumphoz fűződő állítólagos kapcsolatáról.

Az ügyészek azt mondták, hogy Trump a választások után visszafizette Cohennek az erre a célra elköltött összegeket, és eltitkolta a visszatérítéseket, amelyeket törvényes letartóztatási díjként rögzített Trump ingatlancégének nyilvántartásában - közölte a Reuters.

(MTI/Telex.hu)

Donald Trump öt gyermeke közül Barron a legfiatalabb, és talán a legszerencsésebb is, hiszen elképesztő helyes férfivá érett az évek alatt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!