Lifestyle

Szenzációs magyar siker: Európa legjobb pizzériái közé válogatták a legendás budapesti éttermet

A Belli di Mamma ráadásul nem is először részesül e különleges megtiszteltetésben.

Öt éve kirobbanthatatlanok a toplistáról

A Belli di Mamma nevű budapesti pizzéria már ötödik éve szerepel a legnívósabb európai pizzériák előkelő ötvenes listáján - írja a hvg.hu. A vendéglátóipari egységet idén a kontinens 35. legjobb pizzériájává választották, így felkerülhetett az 50 Top Pizza Europe 2024 lajstromára.

A Belli di Mammát Riccardo Bianchi milánói építész nyitotta meg öt évvel ezelőtt, Lorenzo Giuliani séf és társai a tradíciókkal ellentétben a nápolyi pizza készítéséhez elektromos kemencét használnak.
Kattints a további képekért!

Általában az étlap alján fel szokták tüntetni, hogy ha az adott étterem szervízdíjat alkalmaz. Azonban mi a különbség a szervízdíj és a borravaló között?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!