Óriási újításra készül a Gmail, nálad is megváltozik a Google levelezőrendszere

A Gmail folyamatosan fejlődik, hogy igazodni tudjon a felhasználók igényeihez. A levelezőrendszerben egy új gombot kapunk majd.

Ez alaposan meg fogja könnyíteni az életünket!

A Gmail fejlesztése 2001 augusztusában kezdődött, és a szolgáltatást hivatalosan 2004 áprilisában indították el. A Gmail forradalmi volt abban az időben, mivel 1 GB ingyenes tárhelyet kínált a felhasználóknak, ami akkoriban jelentősen meghaladta a versenytársak által kínáltat.

A Google az elején még meghívóhoz kötötte a regisztrációt, de később 2007-ben mindenki előtt megnyitották a kapukat, és elindultak az úton, hogy az első számú levelezőrendszerré váljanak. A Gmail Magyarországon akkor lett még népszerűbb, amikor 2009-ben elérhetővé vált a magyar nyelvű kezelőfelület

Most ismét újításra készül a cég, ami nagyon fog tetszeni a felhasználóknak. A galériánkban leleplezzük, hogy mi lesz ez!

A Gmail sikerének kulcsa a felhasználóbarát interfész, a kiváló integráció a Google többi termékével. Ráadásul a szolgáltatás is állandóan fejlődik.
Kattints a további képekért!

A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.

Leadfotó: Flcikr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...