A férfi elképzelte, hogyan búcsúzna tőle haldokló kutyája: a négylábú nevében írt sorokon te is elsírod magad

Minden kutyatulajdonos tisztában van azzal a ténnyel, hogy a kedvence nem élhet olyan sokáig, mint ő, és eljön az idő, amikor el kell búcsúznia tőle. A búcsúzás azonban mindig nehéz, sőt, szinte kibírhatatlan. A michigani John Pointer is ezt érezte, és úgy gondolta, akkor tud a legjobban megküzdeni a gyásszal, ha papírra veti, hogyan köszönt volna el tőle szeretett kedvence, Benny.

Benny története

John 9 évvel ezelőtt vette magához Benny-t. A kutyust januárban kellett elaltatni, amikor a rákkal való hosszú küzdelem után a veséje felmondta a szolgálatot. Az eb szerveinek állapota folyamatosan romlott: szép lassan elvesztette a kontrollt a belei felett, és már egy normális séta is annyira kimerítette, hogy zihált és verejtékezett. A gazdi mindent megtett, hogy kényelmesebbé tegye az utolsó napjait, ám amikor Benny már nagyon rosszul volt, John és egy állatorvos barátja elhatározták: elaltatják, mert nem akarták, hogy még sokáig szenvedjen.

Az eb és gazdája remek csapatot alkottak, nem csoda, hogy John olyan megható búcsúlevelet írt Benny nevében, hogy még most is potyognak a könnyeink. A sorokat, amiket Facebookon tett közzé, és amiknek segítségével megpróbálta elképzelni, mi járhatott haldokló kutyája fejében az elaltatásának napján, már több mint 20 millióan osztották meg.

John a levél előszavaként ezt írta: „Amikor el kellett altatni Benny-t, összetörtem. Miközben gyászoltam, megírtam a nevében a levelet, és nagyon örülök, hogy ennyien elolvasták, és megkönnyezték. Amíg a története összekapcsolja az embereket, soha nem hal meg igazán. Hálás vagyok azért az időért, amit együtt töltöttünk. Szeretlek, Benny, ugyanúgy hiányzol."

A búcsúlevélhez kattints a második oldalra!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!