9 dolog, amivel átvészelheted a karácsonyt, ha szingli vagy

Egyedülállónak lenni karácsonykor különösen durva tud lenni, főleg akkor, ha még a családod is szekál miatta. Ezért mutatunk 9 tippet, amellyel könnyebben átvészelheted az ünnepeket!

Odakint párok andalognak szerelmesen vagy éppen azt kell nézned, ahogy a fiatalabb testvéred meghitten összebújik a kedvesével. Az ünnepekkor különösen fájdalmas és egyúttal szembeszökő tud lenni, ha egyedülálló az ember. De nem kell, hogy ez az időszak a magányról, a szomorkodásról és a bosszankodásról szóljon, ha esetleg a családod egyre csak azt akarná tudni, miért vagy egyedül, netán tanácsokat kezdenek osztogatni.

Ezért Kate Mansfield randevúzási és párkapcsolati szakértő útmutatót készített a karácsonyi szingli léthez a Metro oldalán, ami teljes körű segítséget nyújthat ahhoz, hogy könnyebben átvészeld az ünnepi időszakot úgy, hogy közben még jól is érzed magad!

Kattints a galériára!

Ne keresd meg az exedet!
Ne keresd meg az exedet! Természetesen nehéz egyedül lenni karácsonykor, de ne hagyd, hogy megszépítse egy korábbi kapcsolatodat. „Általában oka van annak, hogy miért nem működött a kapcsolat” – mondja Kate. „Fontos emlékezni a negatívra és a pozitívra is Nyilván vannak kivételek, és jó ötlet időnként újra találkozni az exszel, de alaposan át kell gondolni, miért teszed, és ne azért, mert magányos vagy. Használd a karácsonyi időszakot arra, hogy összehasonlítsd a szerelmi életeddel kapcsolatos vágyaidat az exeddel. Megegyeznek? Ha nem, akkor ne feledd: rengeteg más lehetőséged van rajta kívül!”
Kattints a további képekért!

Akadnak olyanok, akik számára nem a szeretet ünnepe...

leadkép: 123rf.com

Oldalak