Lifestyle

8 hónapig répalevet ivott egy nő miután rákkal diagnosztizálták - szinte csoda, ami vele történt

Ann Cameron, népszerű angol gyermekkönyvszerző számtalan hihetetlen történetet hallott a sárgarépa-kúra jótékony hatásairól, és úgy döntött, hogy maga is leteszteli. Ami történt, arra nincs magyarázat!

Veszélybe került az élete

Az angol nő mindig igyekezett egészséges életet élni, így szinte sokként érte a hír, amikor az orvosok vastagbélrákot diagnosztizáltak nála. Teljesen magába fordult, hiszen 2012-ben már a rák harmadik stádiumába lépett. Bármilyen kezelést alkalmaztak nála az orvosok egyszerűen semmire nem reagált úgy a szervezete, ahogy szerették volna. A betegsége előtt hét évvel egy kemoterápiás kezelés után vesztette el a férjét, aki tüdőrákos volt, így Ann úgy döntött, hogy nem ezt az utat választja, szeretett volna inkább valami alternatív gyógymódot kipróbálni. A vastagbél műtét után az orvosai kemoterápiás kezelést javasoltak neki, ám a nő ezt elutasította. Fél évvel később Ann a rák negyedik stádiumába lépett. Áttétek képződtek a tüdejében, a nyirokmirigyei pedig zsugorodni kezdtek. A sárgarépa jótékony hatásairól az interneten olvasott először, ugyanis egy bőrrákkal küzdő férfi hihetetlen eredményeket ért el a zöldséglé fogyasztásával. Napi 2,5 kilogramm sárgarépának köszönhetően teljesen meggyógyult. Ekkor az angol nő is úgy döntött, hogy nincs mit vesztenie, kipróbálja a kúrát. Részletek a galériában!

Ann Cameron elkezdte a kúrát, nyolc hét után pedig lenyűgöző változásokat tapasztalt. A rákos sejtek száma ugyanis csökkenni kezdett, ezt az orvosai is megerősítették.
Kattints a további képekért!

Könnyen megjegyezhető és bárhol, bármikor használható a szorongás tüneteinek csillapítására és a pánikrohamok kezelésére.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.