Lifestyle

30 év után először ment randira a 89 éves bácsi, rémálom, ami ott vele történt - Videó

Kell bátorság hozzá, hogy harminc év után ilyen idősen az ember randizásra adja a fejét. Joe rá az élő példa: nem mindig alakul úgy a dolog, ahogy az ember szeretné.

Papa

Már önmagában egyedülálló Joe Allington története. A 89 éves férfinak különös hobbija van, ugyanis szabadidejében vicces videókat készít a TikTok-csatornájára. Van, hogy főz, de olyan is, hogy táncol, gyakorlatilag bármire kapható, aminek eredményeként máris 6,2 millió követője van. Akadnak azonban az oldalán komolyabb témák is, egy megható videóban emlékezett meg például a feleségéről, aki 2009-ben hunyt el a karjaiban. Most ismét egy szomorú videója miatt került a címlapokra. 30 év után először ment randizni - elmesélte, hogy sikerült!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.