Lifestyle

Egy 60 másodperces tesztből megtudhatod, mi az 5 legnagyobb erősséged

A nyugati numerológia szerint - aminek alapjait az ókori görögök rakták le közel 2500 évvel ezelőtt - a születési dátuma alapján mindenkinek van egy életút száma, amely egyéni jellemzőkkel ruházza fel „viselőjét”. A szám alapján nemcsak azt lehet megmondani, milyen ember vagy, hanem azt is, mi az 5 legnagyobb erősséged.

60 másodperces teszt

A tesztet, amit hoztunk, mindössze 60 másodperc kitölteni, az eredmény alapján pedig tisztán fogod látni, melyek azok a tulajdonságaid, amikre építhetsz, és előbbre juthatsz az életben. A feladatod a következő: add össze a születési dátumodban szereplő összes számot, majd addig folytasd a műveletet, ameddig egy egyjegyű számot nem kapsz.

Például, ha 1995.03.12-én születtél, akkor így néz ki a képleted: 1+9+9+5+3+1+2, így a kapott szám a 30. Ezután újból összeadjuk a két számjegyet: 3+0, végül 3 lett az eredmény.

Számold ki a tiédet is, majd kattints a galériára az eredményért!

1-es: a független személyiség Egyedülálló személyiség vagy, aki szeret a saját szabályai szerint élni. Innovatív és kreatív elméd nemcsak saját magad számára ajándék, hanem mások számára is, hiszen újító ötleteiddel sok helyzetben feltalálod magad. Top 5 erősséged: bátor határozott motivált kreatív újító
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: TheCut

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.