Lifestyle

Orbán Viktor elmondta, tervezi-e a kormány az abortusztörvény szigorítását: Ez lehet a terhességmegszakítás sorsa Magyarországon

Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth Rádiós interjújában beszélt arról, hogy a kormány tervezi-e az abortusztörvény szigorítását Magyarországon.

Szívhang-rendelet

A miniszterelnököt a nagy port kavaró szívhang-rendeletről is kérdezték péntek reggeli interjújában, mellyel kapcsolatban elmondta, hogy a magyar abortusztörvényekkel a társadalom együtt tud élni, ezért nem kívánnak többet változtatni rajta. Orbán kijelentette, hogy ellenzi az abortusztörvény-módosítását és teljes mértékben a mostani rendszer fenntartása mellett áll.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy jelen pillanatban nem ez a legfontosabb kérdés, szerinte ugyanis "szankció van, háború van, az égben vannak az energiaárak, itt ez a dollárbaloldal a hátunkban". Kiemelte azonban, hogy még ha napirendi kérdéssé is válna az abortusz ügye, a magyar kormány nem tervezi módosítani a jelenlegi abortusztörvényt.

Forrás: Telex Fotó: Facebok

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.