A 6 legjobb vígjáték a '90-es évekből őszi összebújós estékre

Ha kedved támad egy hétvégi filmmaratonhoz, akkor ne hagyd ki ezeket a kilencvenes évek ikonikus vígjátékait. Összeszedtük neked a legjobb filmeket, amiből most kedvedre szemezgethetsz.

Mozira fel!

Állj, vagy lő a mamám!

Sylvester Stallone-t szinte mindenki a Rocky filmekkel azonosítja, azonban hihetetlenül jól állt neki ez az akcióvígjáték is. A film 1992-es, de még ma is megállja a helyét, hiszen roppant szórakoztató. Bár IMDB-n csak 4,3-as értékelést kapott, ellenben a magyarok igazán szeretik hiszen nálunk ez az érték 7,5.
A mama, Tutti Bomowski, egy imádnivaló energikus nő, aki tudja, hogy mi a legjobb egy szem gyermekének. A férfi, Joe Bomowski Los Angelesben rendőrőrmester, akinek agglegény élete jobb, mint valaha hiszen mamájától távol, 3000 mérföldre lakik. A problémák akkor kezdődnek, amikor Tutti mama váratlanul látogatóba érkezik, szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, kénytelen a városban maradni, hisz ő a koronatanú. Így aztán Joe kénytelen-kelletlen új partnerre talál.

Jöttem, láttam beköltöztem

Steve Martin és Goldie Hawn közös filmje is tökéletes szórakozás lehet az őszi estékre. A vígjáték szintén 1992 termése és a 8,7-es filmértékelés magáért beszél. A főszereplő Newton Davis egy álomházat épített szerelmének, ám a nő a lánykérésre nemet mondott. Davis teljesen összeomlott, de a ház szerencsére nem. A férfi is és a ház is megtetszik az elbűvölően bájos, ámde szegény magyar pincérnőnek, Gwennek. Habozás nélkül beköltözik az üres lakásba - és a férfi életébe. Hiába próbál tiltakozni a helyzet ellen, a női praktikákkal szemben tehetetlen. S az igazság az, hogy egyre jobban tetszik neki ez a gátlástalan, új lakótárs, akinek egy szavát sem lehet elhinni.

Lapozz a további filmekért!

Videó: YouTube

Oldalak

Szólj hozzá Te is!