53 millió forint a világ legdrágább körömlakkja - Mit tudhat ennyi pénzért?

A szépségipar állandóan rekordokat állít fel termékeik árát tekintve. Most a luxus körömlakkokon a sor.

1. Azature

A mohó fanatikusok 250.000 dollárért (53 és fél millió forintért) juthatnak hozzá a legdrágább körömlakkhoz, ami Black Diamond King nevet kapta. Ez nem véletlen, mivel 267 karátnyi fekete gyémánt rejtőzik egy kis üvegcsében. Ez volt az Azature legszebb terméke, mivel arra összpontosítottak, hogy a körmök gyémánttal legyenek díszítve, és minden körömfelület úgy csillogjon, mint egy-egy ékszer. Ezt a terméket a leggazdagabbak csupán 1 százaléka képes csak megfizetni és a megmaradó többség megveheti a gyémántmentes verzióját négy nullával kevesebb összegért, vagyis 25 dollárért (5 ezer forintért).

2. Models Own

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ez a körömlakk állt az első helyen addig, amíg az Azature darabja meg nem jelent. Ez az arany színárnyalatú lakk biztosan mindenki tekintetét a körmeidre vonzza, mert úgy fénylik, mint az arany. Ennek a méregdrága darabnak a teteje is aranyból van, 1.118 darab gyémánttal van kirakva, és mindez kézzel készül. A második hely képviselője 130.000 dollárba (közel 28 millió forintba) kerül és a sztárok kedvence közé tartozik.

3. Ellie Cosmetics

A harmadik helyet egy 55.000 dollárt (majdnem 12 millió forintot) érő körömlakk nyerte el, ami négy különböző vállalat – a Platinum Guild International (PGI), az Allure női magazin, Johnson Matthey és az Ellie Cosmetics – gyártmánya. Az I Do fantázianevet viselő lakk platina porból készül és először 2005-ben dobták piacra. Az első, speciális limitált kiadásként jelent meg, ami tiszta platinából készült. Viszont a jó hír, hogy a közemberek is hozzájuthatnak megfizethető áron, vagyis 250 dollárért (53 ezer forintért).

Fotók: creativebeautyhealth.com; bornrich.com, nailspop.com

Oldalak

Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.