A 30-30-30 diéta az új őrület - néhány hét alatt lerobbantja rólad a felesleges zsírt

Néhány hete ütötte fel a fejét az új módszer, amely egyszerűnek és hatékonynak tűnik. Íme, mit gondolnak erről a szakértők.

30-30-30

Elég öt percet eltölteni a FitTokon - amely a TikTok fitnesz életmódot hirdető videókat gyűjti egy csokorba - és több tucat különböző diétát, edzéstervet és étrend-kiegészítőt találhatunk, amelyek mind azt állítják, hogy villámsebességgel segítenek fittebbé és egészségesebbé válni. Fiókok százai hirdetnek olyan programokat mint a 75 Hard vagy az időszakos böjt, de ezek kockázatosak és feleslegesen terhelik meg a szervezetet. Most viszont úgy tűnik, egy, a szakértők által is ajánlott módszer kezd terjedni, amely a 30-30-30 szabály nevet kapta. Zsenialitása az egyszerűségében és a könnyen alkalmazhatóságában rejlik. De miből is áll és miért hatásos? Részletek a galériában!

Mi is pontosan a „30-30-30 szabály”? A Gary Brecka - online egészségügyi személyiség és biológus - által a közelmúltban népszerűsített 30-30-30 szabály lényege, hogy a reggeli ébredés után 30 percen belül fogyasszunk el 30 gramm fehérjét, majd végezzünk 30 perc alacsony intenzitású testmozgást.
Kattints a további képekért!

Vitathatatlan, hogy a kávé és a kesudió ízkombinációja nagyszerű tud lenni, ám a szakemberek azt tanácsolják, inkább kerüljük el.

Leadfotó: 123RF

HuffPost

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.