3 vicces konyhai kütyü, amit muszáj kipróbálnod!

Alkalmi szakácsoknak és a főzés szerelmeseinek is ajánljuk figyelmébe a most következő konyhai kiegészítőket, amik nemcsak hasznosak, hanem vicces formájuknak köszönhetően garantáltan élvezetesebbé teszik a konyhában töltött perceket!

Buborékfújó mosogató kefe

Miért ne dobhatnánk fel az unalmas mosogatást ezzel a vicces eszközzel? Ha beszerzel egy ilyen mosogató kefét, akkor nemcsak az ételmaradékot tudod majd tökéletesen eltávolítani az edényekről, hanem közben még szuper szappanbuborékokat is fújhatsz! (www.forma.co.hu)

Rubik kocka alakú só- és borsőrlő

Rubik kocka rajongók figyelem! Ezek az eredetire megszólalásig hasonlító só- és borsőrlők igazi retro életérzést kölcsönöznek majd a konyhának. Játszani ugyan nem lehet velük, de legalább nem áll fenn annak a veszélye, hogy idegességünkben a falhoz vágjuk őket. (www.poenshop.hu)

 

Titanic jégkocka készítő

Ki ne vágyna egy frissítő gin Titonikra egy fárasztó nap után? A Titanic és jéghegy alakú jégkockákat készítő szettel garantált lesz a siker! (www.kutyubazar.hu)

Oldalak

Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.