Lifestyle

Itt vannak a számok feketén-fehéren: Ennyivel emelkedhetnek a nyugdíjak 2024-ben

A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.

Itt vannak a pontos számok

A 2024-es év költségvetési parlamenti tárgyalása megkezdődött, melynek fontos napirendi pontja a jövő évi nyugdíjemelés mértéke, a nyugdíjprémium és a 13. havi nyugdíjprémium kérdése is.

A Pénzügyminisztérium államháztartásér felelős államtitkára, Banai Péter a Magyar Nemzetnek nyilatkozott és összefoglalta azokat az adatokat, melyek a nyugdíjasokat érintik. Az adatok alapján a Portfolio.hu kalkulációt végzett, hogy ténylegesen milyen összegre számíthatnak a magyar nyugdíjasok 2024-ben.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.