Lifestyle

Extra különleges helyszínen rendezik idén az Irodalom éjszakáját: Ezt kár lenne kihagynod!

Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!

Három estén át tart

A Fővárosi Állat- és Növénykertben rendezi meg az Irodalom éjszakáját a Cseh Centrum; a kortárs világirodalom iránt érdeklődők 27 ország 27 írójának a "lábnyomok" témához kapcsolódó szövegeit hallgathatják meg június 7-től három estén át a Vígszínház színészeinek felolvasásában - írja az MTI.

Az Irodalom éjszakája az idén nyolcadik alkalommal hív világirodalmi sétára. A Cseh Centrum kezdeményezésére és szervezésében megvalósuló nemzetközi kulturális eseményen a város és a világirodalom formabontó stílusban ad egymásnak találkozót, ezúttal egy egzotikus, a nagyközönség elől az esti órákban elzárt helyszínen, a Fővárosi Állat- és Növénykertben - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a felolvasásokat június 7-én 8-án és 9-én 19 és 23 óra között tartják párhuzamosan, az állatkert 9 különböző helyszínén. Minden helyszínen egy-egy szerző művének ugyanazon részlete hangzik el félóránként. Az utolsó felolvasás 22 óra 30 perckor kezdődik.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: Facebook

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...