Lifestyle

Ez te a 2023-as mantrád a csillagjegyed szerint: Különleges jelszóként fog téged kísérni egész évben ez az egy szó

Ez lesz a te mantrád, mely egyfajta jelszóként kísér majd téged egész évben.

Új év, új mantra

2022 véget ért és mivel nem volt könnyű év, sokan ezt már nagyon várták. Bár 2022 a korlátlan növekedésről szólt, rengeteg felfordulás is történt az út során. A jó hír az, hogy - legalábbis asztrológiai szempontból - 2023 elején egy olyan változás következik, amely egy teljesen új fejezetre készít fel minket. Persze, még mindig lesznek kihívások, de ezek már nem ugyanazok lesznek, mint amikkel az elmúlt években küzdöttünk. Hogy könnyebb felkészülni 2023-ra, minden jegyhez tartozik egy egyszavas mantra. Koncentrálj a légzésedre, és ismételd a mantrádat, hogy felkészülj az új évre.

Kos - Érdemes 2023 az imidzsed és a bankszámlád szempontjából is a nagy növekedés éve lesz. Ahogy a forrásaid növekednek, úgy nő az önbizalmad is. Miután 2022-ben úgy érezted, hogy egy kicsit offline vagy és elszakadtál a barátaidtól, elgondolkodhatsz azon, hogy vajon megérdemled-e ezt a jó szerencsét, de ne feledd, hogy mindezt megérdemled.
Kattints a további képekért!

Forrás: Purewow Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.