Lifestyle

A "leteszem a cigit" és a "most végre lefogyok" helyett - Inkább ezeket fogadd meg az újévre

A 2022-es legyen a változás éve - ezeket az újévi fogadalmakat nem lehetetlenség betartani, mégis összehasonlíthatatlanul jobb lesz általuk az életed.

Unásig ismételt fogadalmak

"Idén végre lefogyok!" "Leteszem a cigit!" "Megtalálom az igazit!" - csupa, már-már közhelyesnek számító újévi fogadalom, amelyek a legtöbb esetben eleve kudarcra vannak ítélve.

Persze le a kalappal azok előtt, akik egy alkoholmámoros szilveszteri buliban tett ígéretet követően tartják is magukat elhatározásukhoz és lefogynak/leteszik a cigit/megtalálják az igazit - a legtöbben azonban már az első héten elhasalunk.

A szilveszteri bulik újévi fogadalmaival gyakran már az első napokban elhasalunk

Az újévi fogadalmak nyilvánvalóan akkor köttetnek, amikor az ember életének bizonyos területein változásra van szükség. Sajnos azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyobb volumenű változtatások helyett érdemes lenne kicsiben gondolkodnunk - amennyiben változást szeretnénk elérni az életünkben, próbáljunk meg inkább kisebb, reálisabb, könnyebben kivitelezhető célokat kitűzni az újévre. Ha ezeket betartjuk, sikerélménnyel és önbizalommal telve indulhatunk el a nagyobb célok felé, emellett pedig jelentős minőségi javulást érhetünk el a mindennapjainkban.

Kedvenc újévi fogadalmainkért lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...