Lifestyle

Nincs többé idegtépő parkolóhely vadászat: így férhet be 150 helyre 1000 autó

Téged is kikészít, hogy sosem találsz parkolóhelyet? Egy magyar innováció kínálhat megoldást az autóval közlekedők egyik legnagyobb problémájára.

Viszlát, home office

Bár egyre többen törekszünk környezetkímélő módon közlekedni és otthon hagyni az autót, néha muszáj a kocsi mellett döntenünk. A parkolás viszont egy olyan probléma, ami elképesztő mértékben megkeseríti az autósok életét. Budapesten szeptembertől a 27-féle parkolási zóna helyett egy 4 zónatípusból álló, egységes parkolási rendszert vezettek be, egyúttal pedig megemelték a parkolási díjakat is. Emellett a frekventált területeken este 10 óráig kitolódott a fizetési időszak, ami azt eredményezte, hogy átlagosan közel 30 százalékkal nőttek a parkolási költségek.

fiatal nő parkolóház autó parkolt kocsi

A koronavírus-járvány enyhülésével egyre többen térünk vissza a home office-ból az irodákba, így egyre nagyobb az igény arra is, hogy a munkahelyünkön biztosított legyen a parkolás. Ebben segít egy magyar fejlesztésű parkoláskezelő szoftver, melynek alkalmazásával a cég alkalmazottai egy applikáción keresztül előre lefoglalhatják a helyeiket, optimalizálva a parkoló kihasználtságát.

Kíváncsi vagy, hogy működik? Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…