10 éves az egyik leghíresebb meme: Side Eyeing Chloe - így néz ki ma a kislány, aki egy fintorral világhírű lett

Chloe már azelőtt híresség lett, hogy olvasni tudott volna – ehhez pedig elegendő volt egy fintorgás, ami azóta internet történelmet írt.

Világhírű fintor

2013. szeptember 12. - a nap, amikor felkerült a YouTube-ra az a bizonyos videó, ami alapjaiban megváltoztatta egy kislány, sőt, két kislány és a családjuk életét. Akkor a kis Chloe és Lily szülei az autóban készítettek egy videót, amelyben épp azt árulják el a lányoknak, legközelebb Disneylandbe viszik őket suli helyett. Lily örömében zokogásban tör ki, kistestvére pedig a jelek szerint erős túlzásnak érzi a reakciót és fintorgó fejjel néz nővérére. Ez az a tekintet, amelyen azóta egy generáció nőtt fel, a kis Chloé arca ugyanis a közösségi oldalakon máig mémként köszön vissza az internetezőkre, sőt képeslapok és reklámok is készültek a viccesen aranyos fintorgásból.

Chloe már 13 éves, te felismernéd ma is? Ha kíváncsi vagy rá, kattints a galériára!

10 év telt el azóta, hogy az amerikai Salt Lake City városából származó, kétéves Chloe, akit Side-Eye Chloe-nak hívtak, lecsillapította nővére lelkes reakcióját a hírre, hogy a családjuk elviszi őket Disneylandbe.
Kattints a további képekért!

Elképesztő indokkal váltak meg tőle, a reakciója viszont pont tökéletes!

Leadfotó/Videó: Youtube / Lily & Chloe

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.