Rácsodálkozott, hol találta meg a 10 éve elveszett telefonját: a legváratlanabb helyről került elő

Egy évtizede szinte elnyelte a föld egy amerikai nő iPhone-ját. Mint kiderült, ez az állítás nem is volt távol az igazságtól, a készülék ugyanis mindvégig ott volt „alatta”.

10 év után a került elő egy elveszett iPhone

A marylandi Becki Beckmann különös történetét a hvg.hu írta meg. Az amerikai nő még 2012-ben, halloween estéjén tűnt el rejtélyes módon az iPhone-ja, ami azért volt megmagyarázhatatlan számára, mert nem volt olyan helyen, ahol elveszíthette volna. Mivel sehol nem bukkant a nyomára, egy idő után feladta a keresést, vett egy új készüléket, majd szépen lassan meg is feledkezett az elveszett telefonról.

Tíz év múlva, azaz idén viszont történt valami érdekes: fura hangot hallatott Beckiék WC-je, amikor lehúzták. Kezdetben még a régi toalettet okolták, azonban végül a nő férje egy vécépumpával a kezében a dolgok után ment, és végül a csövek mélyéről került elő az egykori iPhone. A házaspár képeket is megosztott, ezeken látszik, hogy a készülék hátlapja elvált a testtől, ami nem is csoda ilyen megpróbáltatások után.

A Facebookon nagy érdeklődés övezte a sztorit, viszont sokan inkább a kételkedésüknek adtak hangot. Nem értették, hogy hogyan nem okozott ennyi idő alatt dugulást a telefon, másvalaki pedig azt tartotta gyanúsnak, hogy csak tíz év után kezdett hangot adni a beszorult telefon. Az egyik kommentelő viccesen azt jegyezte meg, hogy ha csak erősebben ránéz az üvegkijelzőre, az már el is törik, viszont ezt a telefont sok éven keresztül szó szerint le...ták, és még mindig ilyen remekül néz ki.

Ez a kérdés foglalkoztatja most leginkább az internetezőket. Vajon ajtóból vagy kerékből van több a világon?

Leadfotó: 123rf

Oldalak